Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijf Z.O. Installatietechniek in
Dronten
[Terug naar plaats Dronten]
Installatiebedrijf Z.O. Installatietechniek
Gaffelstraat 5
8251BP Dronten

tel: 06-41481315

Extra informatie

Wij zorgen voor de complete installatie, de service en het onderhoud van gas-, water- en elektrische installaties in uw woning of bedrijf. Kwaliteit en tevredenheid staan bij ons bovenaan. Wij zullen u gepast adviseren over de mogelijkheden binnen uw budget. Tijdens de werkzaamheden wordt alles bij u professioneel geïnstalleerd en correct afgewerkt. Na een tevreden afronding is het aan u om te genieten van de warmte en de gemakken van onze kwaliteit en onze service.   
Installatiebedrijf Z.O. Installatietechniek is een allround installateur welke sinds 2002 in het vak zit. Door onze ruime ervaring in deze branche zijn wij de beste keuze als het gaat om installatiebedrijven. Door de jaren lange ervaring is 
 
Installatiebedrijf Z.O. Installatietechniek allround zowel in renovatie van oude panden tot in aanleg van nieuwbouw projecten. 
 
U kunt bij Installatiebedrijf Z.O. Installatietechniek terecht voor reguliere installatiewerk zoals voor gas, water, riolering, sanitair-, zink, en als specialisatie CV werkzaamheden. Daarnaast leveren en plaatsen wij CV ketels, radiatoren en vloerverwarming. 
 
Bij Installatiebedrijf Z.O. Installatietechniek kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen waarbij we u eveneens zullen adviseren over hoe en of u uw wensen mogelijk kunt maken. Aan het opnemen van een vrijblijvende offerte en het geven van adviezen zijn uiteraard geen kosten verbonden.  
 
Installatiebedrijf Z.O. Installatietechniek is voornamelijk werkzaam in de regio Flevoland en Randstad. Voor meer informatie en of aanvraag van een offerte kunt u contact opnemen met Installatiebedrijf Z.O. Installatietechniek. 
 
Installatiebedrijf Z.O. Installatietechniek is een all-round installatiebedrijf dat technische installaties installeert. 
 
 
De installatie werkzaamheden omvatten: 
 
 
- CV Ketels 
 
- Badkamers 
 
- Keukens 
 
- Dakgoten 
 
- Renovatie 
 
- Uitbouw 
 
- Aanbouw 
 
- Utiliteit 
 
- Vloerverwarming 
 
- Dakbedekking 
 
 
Wilt u een offerte op maat? Neem dan snel contact met ons op!