Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Gesitplus Installatiebedrijven in
Geleen
[Terug naar plaats Geleen]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Geleen en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Gesitplus Installatiebedrijven
Daalstraat 23
6165 TH Geleen

tel: 046 4106033

Extra informatie

Gesitplus Installatiebedrijven is al enkele jaren een begrip in het Zuiden van Limburg. Via onze website willen wij u kennis laten maken met ons bedrijf en bijbehorende diensten en producten. Onze specialiteiten liggen in de branches water, warmte en wonen.   
Installatietechniek Limburg 
 
Wanneer u de website van Gesitplus Installatiebedrijven bestudeert, zult u merken dat wij meer zijn dan een doorsnee verkooppunt van airco`s, vloerverwarming, cv ketels, radiatoren en sanitair (kranen en douchewanden). Ons installatiebedrijf kenmerkt zich door een stuk onafhankelijke advisering alsmede verkoop van installatiematerialen waardoor wij een full-option verkooppunt zijn in de branche van installatietechniek.  
 
Op de website van Gesitplus Installatiebedrijven vindt u diverse informatie over ons bedrijf, denk hierbij aan contactgegevens, openingstijden en dergelijke. Tevens zult u de werkzaamheden van ons installatiebedrijf aantreffen. De werkzaamheden zijn gerelateerd aan het leveren en monteren van sanitaire voorzieningen, vloerverwarming, loodgietersmaterialen, vele CV systemen en meer! 
 
Naast onze primaire diensten en core business trachten wij onze online bezoekers te voorzien van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen op het gebied van installatietechniek.  
 
Neem een kijkje op onze website, bij vragen of onduidelijkheden kunt u onze klantenservice te allen tijde benaderen.