Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijf Dekker-Struik in
Groningen
[Terug naar plaats Groningen]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Groningen en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijf Dekker-Struik
Bremenweg 10
9723TD Groningen

tel: 050-3135151

Extra informatie

Úw partner in Airconditioning, Ventilatie, Centrale Verwarming, Dakdekken, Duurzame energie, Elektrotechniek, Loodgieter Groningen, Sanitair, Beveiliging, Intercomsystemen, Datanetwerken & Service en Onderhoud!    
Onze Voordelen 
 
  • Beste prijs- prestatieverhouding 
  • Meedenken met de klant 
  • Afspraken worden nagekomen 
  • Online inplannen afspraken 
  • Van dak tot kruipruimte 
 
Dekker Struik Installatietechniek is uw partner voor al uw installatiewerkzaamheden in Groningen en Drenthe. 
Dekker Struik Installatietechniek uw partner voor installatiewerkzaamheden in Groningen en Drenthe 
 
Dekker Struik Installatietechniek is hét installatiebureau voor de regio’s Groningen en Drenthe. Dekker Struik Installatietechniek is ontstaan in 2008, door een fusie van Technisch Bureau Dekker BV en Installatiebedrijf Struik BV. Beide bedrijven waren al jaren actief in Groningen en Drenthe als elektrotechnisch- en werktuigbouwkundig installateur. Er was al lange tijd een ruim samenwerkingsverband aanwezig. Door deze fusie hebben wij alle installatiedisciplines onder één dak. Wij zijn uitgegroeid tot een betrouwbaar partner voor het ontwerpen, installeren en in bedrijf stellen van installaties in de woningbouw en utiliteitsbouw. Dit doen wij voor zowel de zakelijke als de particuliere opdrachtgever. 
 
Vakmensen 
 
Dekker Struik Installatietechniek beschikt over een enthousiast team van goed opgeleide vakmensen. Door de compacte omvang van ons bedrijf heeft u als klant de zekerheid dat er altijd een aanspreekpunt is. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis, doordat wij investeren in onze mensen. Zo zorgen wij dat u tevreden bent en dat u krijgt wat u verwacht. Wij zijn daarnaast een erkend leerbedrijf. Dekker Struik Installatietechniek is een deskundige en flexibele partij voor uw installatiewerk in de nieuwbouw, renovatie, service en voor onderhoud. 
 
Werkzaamheden 
 
Onze werkzaamheden hebben betrekking op het ontwerpen, integreren, installeren en onderhouden van technische installaties. De door ons toegepaste techniek kent een grote variëteit en veel specialisme.
Dekker Struik Installatietechniek is aangesloten bij brancheorganisatie Uneto-VNI. Wij zijn een erkend gastechnisch- elektrotechnisch- en watertechnisch installatiebedrijf die werkzaam is in Groningen en Drenthe.