Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Montec Installatiebedrijven in
Groningen
[Terug naar plaats Groningen]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Groningen en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Montec Installatiebedrijven
Aarhusweg 4-14
9723JJ Groningen

tel: 050-5446800

Extra informatie

Montec Installatiebedrijven   
Montec Installatiebedrijven Groningen is gespecialiseerd in ketelvervanging en het installeren en onderhouden van cv-ketels. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor ventilatiekanalen reinigen. Naast het reinigen van ventilatiekanalen zijn wij ook specialist in het inregelen van ventilatiekanalen. Een overzicht van de diensten van Installatiebedrijf Montec bv Groningen vindt u op de pagina werkzaamheden. 
 
Dagelijks verricht het enthousiaste team van installatiebedrijf Montec bv Groningen werkzaamheden voor woningbouwverenigingen, bouwbedrijven, Energiewacht en vele andere opdrachtgevers. 
 
Ventilatie reiniging en camera-inspectie: innovatief en kostenbesparend 
 
Montec Installatiebedrijven Groningen onderscheidt zich door het toepassen van innovaties op het gebied van ventilatiekanalen reinigen, camera-inspectie en cameradiagnostiek. Wij bedenken oplossingen die praktijkgericht zijn en gaan daarin duidelijk een stap verder dan andere installateurs. Wij behalen goede resultaten met verfijnde technieken, wat kostenbesparend kan werken voor u als opdrachtgever.  
 
Contact met Montec Installatiebedrijven Groningen 
 
Bent u op zoek naar een installateur die met u meedenkt? Een specialist op het gebied van ketelvervanging? Neem dan contact op met Installatiebedrijf Montec bv Groningen voor vrijblijvende informatie. 
 
Montec Installatiebedrijven: 
innovatief in ventilatiekanalen reinigen 
 
Door zich als installatiebedrijf te specialiseren in cv-ketels, ketelvervanging en ventilatiekanalen reinigen, heeft Montec bv een aantal bijzondere innovaties kunnen doorvoeren. Het installatiebedrijf loopt voorop in de ontwikkeling op het gebied van het ventilatiekanalen reinigen, camera-inspectie en cameradiagnostiek. 
 
‘Het kan altijd beter’, is het motto van Installatiebedrijf Montec. Daarom worden de nieuwste ontwikkelingen nauwlettend gevolgd en werkt Montec voortdurend aan het verfijnen van de technieken voor o.a. camera-inspectie, ketelvervaning en ventilatiekanalen reiniging. 
 
Montec Installatiebedrijven 
 
Montec Installatiebedrijven Groningen is op 1 januari 2000 opgericht. Het bedrijf is sindsdien uitgegroeid tot een onderneming met zo’n 20 medewerkers. Installatiebedrijf Montec is VCA gecertificeerd en een erkend Kenteq-leerbedrijf. 
 
Kenmerkend voor het bedrijf is het enthousiasme waarmee de medewerkers hun werkzaamheden op deskundige wijze verrichten. De prettige werksfeer heeft zijn uitstraling op de motivatie van de medewerkers en daardoor ook op de opdrachtgevers van Installatiebedrijf Montec.  
 
Kwaliteit voor een redelijke prijs, zónder voorrijkosten 
 
Montec Installatiebedrijven kiest bewust voor korte communicatielijnen. Wij zijn flexibel en werken bij problemen of onvoorziene situaties snel aan een oplossing. Montec levert vakkundig werk tegen gunstige tarieven én berekend geen voorrijkosten. Installatiebedrijf Montec is hierdoor een logische keuze voor opdrachtgevers. 
 
Contact 
 
Bent u op zoek naar een installatiebedrijf die gespecialiseerd is in ketelvervanging en ventilatiekanalen reiniging? Kies dan voor Installatiebedrijf Montec bv Groningen.  
 
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.