Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijf Wolters BV in
Groningen
[Terug naar plaats Groningen]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Groningen en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijf Wolters BV
Nieuweweg 45/B
9711TC Groningen

tel: 050-5566544

Extra informatie

Al bijna 30 jaar verzorgen wij diverse installaties, zowel nieuwbouw als renovatie en onderhoud.  Het bedrijf bestaat uit een vast team van enthousiaste medewerkers, voor wie service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij hebben ruime ervaring in het adviseren, ontwerpen en installeren voor verschillende opdrachtgevers. Tevens zijn wij 24 uur per dag beschikbaar om u van dienst te zijn bij het verhelpen van storingen. 
Wij beschikken over het KOMO-certificaat, waardoor u er zeker van kunt zijn dat de installatie volkomen veilig is. Al onze installatiewerkzaamheden worden verricht volgens vastgestelde processpecificaties. Neem gerust contact met ons op om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.  
 
De historie van ons bedrijf 
 
Installatieburo Wolters is opgericht in 1976 als 2-mans bedrijf. In 1986 is de vennootschap onder firma omgezet in een besloten vennootschap. In de beginfase werden alleen elektrotechnische installaties aangelegd. In de loop der jaren is dit uitgegroeid tot complete installaties. 
Sinds 1 augustus 2002 beschikken wij over het KOMO-certificaat, waardoor u er zeker van kunt zijn, dat de installatie volgens de geldende wetten en regels wordt uitgevoerd. 
Installatieburo Wolters is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 14 medewerkers. Bijna alle medewerkers zijn al jaren werkzaam binnen ons bedrijf. Voor opdrachtgevers is het ook prettig om steeds met dezelfde mensen te werken.