Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Esche & Poort en Zn. Installatiebedrijven in
Hilversum
[Terug naar plaats Hilversum]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Hilversum en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Esche & Poort en Zn. Installatiebedrijven
Egelantierstraat 35
1214 EA Hilversum

tel: 035-6230328

Extra informatie

Esche en Poort loodgieters   
Esche & Poort en Zn. Installatiebedrijven is een all round technisch installatiebedrijf met vaardigheden op verschillende vlakken. Onze loodgieters werken voornamelijk in de regio’s Utrecht, Hilversum, Amersfoort en Amsterdam. 
 
Werkzaamheden die onze loodgieters niet zelf uit kunnen voeren, besteden wij uit aan onderaannemers met wie wij al jaren samen werken. De vertouwensband die hiermee opgebouwd is staat borg voor het nakomen van onze afspraken met onze klanten. 
 
Bij onze loodgieters bent u op het juiste adres voor: 
 
- badkamer renovaties. Een badkamer kunnen wij gebruiksklaar opleveren binnen 2 a 3 weken. Het eindresultaat is gegarandeerd verbluffend! 
 
- werk aan dak of goot 
 
- het aanleggen van uw cv installatie of vervangen van uw cv ketel 
 
- het organiseren van uw totale verbouwing van woonhuis of bedrijfspand, inclusief verhuizing met ervaren en vakkundige onderaannemers 
 
- het leveren van bedrijfsdiensten aan ondernemers zoals we al jaren naar tevredenheid doen voor bijvoorbeeld Connexxion 
 
Wij realiseren ons dat een verbouwing geen dagelijks werk voor u is, daarom vinden wij het voor de klant van wezenlijk belang dat u goed geinformeerd word over de uitgevoerde en nog uit te voeren werkzaamheden en het geplande tijdpad. Wij praten u desgewenst dagelijks bij over de werkzaamheden. 
 
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verbouwing. 
 
Van badkamers tot dakwerk: bij de loodgieters van Esche en Poort bent u op het goede adres, graag tot gauw! 
 
Diensten 
 
- Dak- of gootwerk voeren onze loodgieters uit met bitumineuze of zinken materialen. 
 
- Is uw ketel aan vervanging toe? Wij adviseren u graag welke ketel het meest geschikt is voor uw huis. 
 
- Badkamers installeren wij conform de bouwnormen. De douche hoek word “ingekimd”, alles word geaard, op- of inbouwkranen worden netjes geplaatst en u zult stil worden van het perfecte tegel- en kitwerk. Zo horen badkamers te zijn! 
 
- Onze materialen halen wij bij de erkende vakhandel zoals de Technische Unie en Plieger, het adres voor vakkundige loodgieters. Voor onderhoudswerkzaamheden zijn dit de juiste adressen. 
 
- Als onderaannemer kunt u ons te allen tijd bellen. Wij werken graag met collega bouwvakkers op een prettige manier samen. 
 
- Onze loodgieters werken in de regio Hilversum, Utrecht, Amersfoort en Amsterdam.