Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijven Debbe BV in
Hilversum
[Terug naar plaats Hilversum]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Hilversum en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijven Debbe BV
Floris Vosstraat 31
1222HB Hilversum

tel: 035-6421980

Extra informatie

Welkom bij Installatiebedrijven Debbe BV   
Installatiebedrijven Debbe BV is een all round installatie bedrijf en is sinds 1967 gevestigd in Hilversum, het familiebedrijf is overgegaan van vader op zoon. 
 
U kunt tegenwoordig bij ons terecht voor het leveren, installeren en onderhouden van een diversiteit aan systemen en werkzaamheden zoals : 
 
- Gasketels, Gashaarden & Gaskachels 
 
- Geisers & Boilers. 
 
- Pelletketels & Pelletkachels 
 
- Houtketels & Houtkachels 
 
- Complete c.v. installaties 
 
- Gas, Hout & Pellet gestookte Ovens & Fornuizen 
 
- Daken & Goten 
 
- Zonne Energie & Warmtepomp systemen 
 
- Sanitair & Riolering installaties 
 
- Bouw & Onderhoud 
 
- Airconditioning 
 
Wij hebben een eigen service dienst. 
 
Wij zijn een erkend (S.E.I.) installatiebedrijf, lid van het Uneto/VNI en het Uneto/VNI Dakdekkers Gilde, Comfort Dealer van Nefit/Bosch verwarming & zonne energie systemen, V-Team Dealer Vaillant Systemen, Dealer van Remeha. Ook voor overige merken kunt u bij ons terecht zoals o.a. Intergas & Itho (combi-) ketels. Tevens zijn wij dealer van o.a. Fujitsu, Toshiba & Mitsubishi Airconditioning systemen. 
 
Voor pelletkachels & houtkachels zijn wij exclusief dealer in onze regio van de topmerken MCZ, Quadra Fire, Anselmo Cola, Nordica Extra Flame & Edilkamin. Voor de pellet c.v. ketel systemen vanaf 25 kW leveren wij Burnit en Red. 
 
In onze showroom te Hilversum kunt u diverse HR combi-ketels, pelletkachels, thermostaten en radiatoren komen bezichtigen. 
 
Voor het bezichtigen van complete badkamers en een breed scala aan "A-keuze" sanitair, kranen, appendages etc.. bent u van harte welkom bij de showrooms van onze groothandels o.a. Plieger, Wasco, & Vegro. U kunt contact met ons opnemen voor een afspraak bij deze zeer uitgebreide showrooms. 
 
Wij hebben ons tot doel gesteld om als bedrijf zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame & energie besparende middelen. Zo ook als de manier van verwerken bij onze clienten alsmede de levering van o.a. HR combi-ketels, de extreem besparende pelletkachels of ketels, Zonne energie systemen, airconditioning systemen met warmte pomp en onze dakbedekkingen met een levensduurverwachting die 2x langer is dan bij conventionele dakbedekkingen. 
 
Het is ten alle tijden raadzaam om aan uw uitgaven te denken. Maar dat u kosten kunt besparen, waarbij u niets aan comfort hoeft in te leveren, of zelfs op vooruit gaat en gelijktijdig ook bijdraagt aan beter milieu, dat is bijna te mooi om waar te zijn. De mogelijkheden hiervoor zijn er inmiddels volop. Wij begeleiden, adviseren en offreren u graag in deze. 
 
Wij zijn van mening dat de kwaliteit van onze diensten en de door ons geleverde producten op het hoogst mogelijke niveau behoren te staan. Wij zullen altijd een grote waarde hechten aan het persoonlijk contact met onze clienten en het leveren van een optimale service. 
 
Wij staan u graag persoonlijk te woord, bij u thuis, bij uw bedrijf of bij ons in de showroom. Wij voorzien u graag van advies en een vrijblijvende prijsopgave.