Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
AA Installaties Maastricht in
Maastricht
[Terug naar plaats Maastricht]
AA Installaties Maastricht
Eburonenweg 11
6224HT Maastricht

tel: 043-3520599

Extra informatie

Een jonge zelfstandige dynamische onderneming die sinds 1994 actief is op de Limburgse markt. Momenteel bestaat ons team uit zo'n 15 werknemers. Werkzaam als servicemonteur, loodgieter, verwarmingsmonteur en binnendienstmedewerkers.   
AA Installaties Maastricht is een volledig gecertificeerd installatiebedrijf. Wij verzorgen de installatie en onderhoud van onder meer warmtepompen, zonneboilers, LTV- & PV- systemen, koel- systemen, luchtventilatie- systemen en lage temperatuur verwarmingssytemen. 
 
Bij ons kunt u terecht voor het ontwerp en uitwerking van uw plannen op installatiegebied, waarbij kwaliteit voorop staat. Duurzame energie en nieuwste technologie is voor ons een uitdaging ! 
 
Het verhelpen van storingen in uw verwarmings- en warmwaterinstallaties en het plegen van onderhoud hieraan kunt u door onze servicedienst laten uitvoeren. Onze servicedienst is bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur 's morgens tot 16.30 uur 's middags. 
 
Aan onze klanten met een servicecontract bieden wij de mogelijkheid om buiten werktijden de band in te spreken, hieropvolgend neemt de dienstdoende monteur z.s.m. contact met u op. 
 
AA Installaties Maastricht kan er middels het plaatsen van energiezuinige apparatuur voor zorgen dat uw bedrijf of woning in aanmerking komt voor energie subsidies. Zo profiteert u niet alleen van optimale kwaliteit en service, maar tevens van de korting die energie subsidies te bieden hebben. Neem voor meer informatie contact met ons op.