Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijven Brian Franken Technieken B.V. in
Nunspeet
[Terug naar plaats Nunspeet]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Nunspeet en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijven Brian Franken Technieken B.V.
Galvaniweg 8
8071 SC Nunspeet

tel: 0341-258000

Extra informatie

Het functioneren van technische installaties hangt nauw samen met het gebouw als geheel. Wij van Brian Franken Technieken (BFT), een vakkundig en klantgericht installatiebedrijf, begrijpen dat. Door onze ervaring in nieuwbouw -en renovatieprojecten kijken wij met een bouwkundige en energietechnische blik naar installaties. Zodat uw installaties bij uw gebouw of woning passen en niet meer energie gebruiken dan nodig is.   
Installaties moeten het altijd doen, ongeacht de omstandigheden in en buiten uw gebouw. Op de installaties van BFT kunt u rekenen. Van planvorming tot uitvoering: BFT is uw deskundige partner in installatietechniek. Wij staan garant voor een degelijke en duurzame aanleg van installaties op het gebied van sanitair, centrale verwarming, gas, water en elektrotechniek. Dit verklaart onze grote variatie aan opdrachtgevers: wij werken onder andere in de woningbouw, de utiliteitsbouw, de industrie, de gezondheidszorg en de particuliere sector. Daarnaast verzorgen wij ook dak- en zinkwerken. 
 
De ontwikkelingen in de energietechniek gaan snel. BFT innoveert volop in duurzame energie. Zo installeren wij zonnepanelen. Wij adviseren u graag over de manier waarop u met behulp van zonne-energie geld kunt verdienen èn een bijdrage aan een beter milieu kunt leveren. Meer weten? Ga naar www.sunned.nl. 
 
Organisatie 
 
BFT werkt projectmatig. Voor elke opdracht stellen wij een projectteam samen met daarin de medewerkers die het beste bij het project passen. Vaak zijn dat medewerkers uit verschillende disciplines. Een projectteam van BFT kan hierdoor zelfstandig aan de slag. De teamleden stemmen hun werkzaamheden nauwkeurig met elkaar af. Hierdoor kunnen zij efficiënt en klantgericht werken en worden onnodige fouten voorkomen. 
 
Wij stellen onze projectteams samen op basis van kennis en ervaring. De lijntjes tussen deze teams en onze werkvoorbereiders op kantoor zijn kort. Ook heeft BFT niet meer overhead dan voor een goede bedrijfsvoering nodig is. Onze platte organisatie stelt ons in staat om teamwork en maatwerk te leveren.