Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
W van Veldhuizen Installatiebedrijven in
Nunspeet
[Terug naar plaats Nunspeet]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Nunspeet en omgeving!

Maak hier uw keuze:
W van Veldhuizen Installatiebedrijven
Pascalweg 15
8071SE Nunspeet

tel: 0341-252221

Extra informatie

In 1973 startte William van Veldhuizen het huidige installatiebedrijf in Terschuur. Door een groeiend aantal klanten en om regionale spreiding te kunnen bieden, opende hij eind jaren tachtig een extra vestiging in Nunspeet. Op dit moment werken bij het bedrijf twintig professionals en als het nodig is worden externe specialisten ingehuurd. In de jaren zeventig draaide de werkzaamheden vooral om de gangbare gas-, water- en elektra-installaties. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een specialist die, met alle discipline onder één dak, vrijwel elke uitdagende installatieklus aanneemt.   
Wij zijn continu op zoek naar verbeteringen en innovaties, zowel op productniveau als in onze dienstverlening. Zo waren wij in het verleden de eerste leverancier van vloerverwarming voor zeugenstallen. Later leverden we zonne-energie voor kalverenstallen. Tegenwoordig zijn we een expert op het gebied van warmtepompen. Met deze techniek hebben wij één van de krachtige en efficiënte mogelijkheden op het gebied van duurzame energie in huis. 
 
Installatiebedrijf Van Veldhuizen verleent service en onderhoud aan alle warmtepompinstallaties en bronsystemen bij woningen of utiliteitsgebouwen. Het maakt niet uit of deze door ons zelf zijn geplaatst of niet. Door de jarenlange ervaring met dergelijke systemen hebben wij altijd een oplossing. Neem contact op met onze centraal gelegen vestigingen in Terschuur en Nunspeet. 
 
Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. 
Stuur een e-mail of maak een afspraak voor een vrijblijvend advies. 
 
Ons bedrijf is tevens onze landelijk Nibe servicepartner – één van de vooraanstaande merken warmtepompen – zodat wij vrijwel alle onderdelen op voorraad hebben liggen. Wilt u gedetailleerde informatie over Nibe bedieningshandleidingen, download de handleiding te klikken of ga naar nibenl.nl 
 
Snelle behandeling van uw aanvraag 
Langere levensduur van uw aardwarmte installatie 
24/7 storingsdienst: altijd bereikbaar en snel geholpen 
Voordelige onderhoudsabonnementen beschikbaar