Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijf CLB in
Rotterdam
[Terug naar plaats Rotterdam]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Rotterdam en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijf CLB
Bloemkwekersstraat 72-78
3014PE Rotterdam

tel: 010-4360783

Extra informatie

Welkom bij CLB Loodgieters & Installatiebedrijf bv   
Op onze nieuwe website informeren wij u graag over de verschillende werkzaamheden die wij als erkend totaal installateur uitvoeren. Uitgebreide omschrijvingen, ondersteund door foto's van werkzaamheden, zullen u een goed beeld geven van de verschillende mogelijkheden. Naast de informatie met betrekking tot de werkzaamheden vindt u ook informatie die betrekking heeft tot CLB, de geschiedenis van het bedrijf, de erkenningen, referenties en verschillende andere algemene informatie. 
 
Altijd voor de klant klaar kunnen staan, is onze bedrijfsfilosofie. Niet alleen doordeweeks tijdens kantooruren, maar ook s’ avonds, s’ nachts, in het weekend en in vakantieperiodes. Met andere woorden, wij zijn gewend te werken binnen een 24uurs bedrijfsfilosofie. 
 
CLB-Loodgieters- en Installatiebedrijf is een zelfstandig familie bedrijf. Naast het kunnen uitvoeren van alle voorkomende loodgieters- en installatiewerkzaamheden, beschikt het CLB over een eigen zinkzetterij voor renovatiewerkzaamheden. 
 
Behalve met het leveren en aansluiten van sanitair in de interieurbouw, het installeren van CV's, vloerverwarming en zoncollectoren, heeft CLB naam gemaakt door flexibel en snel te zijn. Bij een lekkage is CLB daadwerkelijk snel te plekke om het probleem op te lossen. 
 
Geschiedenis 
 
Al sinds de oorlog hebben wij loodgieters geregisteerd staan bij een bouw en verbouwingsaannemersbedrijf, die gewend was om in samenwerking allerlei renovatie en verbouwings werkzaamheden te verrichten. 
 
Sinds 19 november 1991 is er een aparte BV opgerichte en zijn wij verzelfstandigd als CLB, toch (apart) gehuisvestigd in het middelpunt van Rotterdam, van waaruit wij, tegen alle filestromen in, snel en accuraat onze klanten kunnen bedienen. 
 
Nog steeds hebben wij de platte organisatie van al die decennia’s gehandhaafd, waardoor wij elke aanbieding scherp kunnen prijzen en mee kunnen met elk prijzenboek (woningbouwverenigingen).