Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Hoving Installatiebedrijven in
Siddeburen
[Terug naar plaats Siddeburen]
Hoving Installatiebedrijven
Damsterweg 37
9628BR Siddeburen

tel: 06-48522089

Extra informatie

Hoving Installatiebedrijven is al meer dan 10 jaar een begrip in de regio. Hoving is een zelfstandig en erkend gas, water, CV en riolerings installateur. Wij houden van persoonlijk contact en klantgericht werken.   
Voor alle klussen die wij niet zelf uitvoeren staan we in contact met goede partijen aan wie wij deze klussen uitbesteden. Voorop staan de wensen van de klant.  
 
Wij zijn altijd bereikbaar en denken altijd mee in een passende oplossing. 
Overal in de regio Groningen en omstreken zijn wij beschikbaar! 
 
Bel of vul het contactformulier in voor een snelle oplossing voor uw probleem! 
 
Werkzaamheden 
 
De werkzaamheden van Hoving omvatten alles wat een erkend installateur doet. 
Denk hierbij aan het volgende; 
 
- gas installaties 
- water installaties 
- c.v. installaties 
- riolering 
- klein elektrisch 
- daktechnische werkzaamheden 
 
Wij zijn allround en bieden hierin dan ook totaaloplossingen aan! 
 
Onze specialiteiten zijn ondermeer zonneboilers, complete badkamers, c.v. installaties, ketelvervanging en houtgestookte c.v. installaties. Tevens het aanleggen van zonnepanelen.  
 
Zonneboilers 
 
Een van onze specialiteiten is het plaatsen van zonneboilers. Onder andere ook installaties van meerdere collectoren met grote capaciteit. Hierbij kunt u denken aan boiler mogelijkheden voor warmwater en c.v. installaties. Onze druksystemen zijn met glycol gevuld zodat u zich tijdens de winter perioden geen zorgen hoeft te maken over uw installatie. Boilercapaciteit tot en met 2000 liter. Wij maken alleen gebruik van Europees gecertificeerde producten van hoogstaande kwaliteit. 
 
Complete badkamers 
 
Hoving installaties voorziet in de wensen voor uw complete badkamer. Denk hierbij aan alle werkzaamheden op het gebied van leidingwerk, stucadoorswerk, tegelwerkzaamheden en eindmontage. Wij kunnen alle producten leveren uit ons groot assortiment sanitair, maar plaatsen ook uw reeds aangeschafte sanitair annex tegels. Ons assortiment bestaat uit producten van Gröhe, Villeroy & Boch, Bruynzeel, Sphinx, Easy Drain etc. Wij helpen u een passende keuze te maken.  
 
Houtgestookte c.v. installaties 
 
Met een houtgestookte c.v. installatie haalt u een milieuvriendelijk, duurzam en sfeervol verwarmings systeem in huis. Wij leveren huiskamer modellen, palletbrok kachels, maar vooral ook grotere houtgestookte installaties tot aan 50 kilowatt. Hierbij zijn wij leverancier van voornamelijk SBS en Bavaria. Wij plaatsen tevens ISOduct dubbelwandige schoorsteensystemen en aanpassingen in bestaande schoorstenen. ISOduct is een hoogwaardig Nederlands erkend RVS product.  
 
Dakbedekkingssystemen 
 
Hoving Installatiebedrijven maakt gebruik van een hoogwaardig EPDM verlijmingssysteem. 
Het is milieuvriendelijker en duurzamer dan traditionele dakbedekking.  
Dit systeem word ook gebruikt voor goot renovaties en nieuwbouw. EPDM heeft een lange levensduur van tenminste 50 jaar.