Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijf André Cools in
Tilburg
[Terug naar plaats Tilburg]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Tilburg en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijf André Cools
Oscar Leeuwstraat 2
5046 NA Tilburg

tel: 013 - 5438122

Extra informatie

Installatiebedrijf André Cools staat voor vakmanschap. Ruim 25 jaar ervaring kan achter de naam André Cools worden gezet. Specialist in aanleg en onderhoud van cv-installaties, gasinstallaties, waterinstallaties, lood-, zink- en dakwerken.    
Persoonlijke benadering 
 
Kenmerkend voor Installatiebedrijf André Cools is de persoonlijke benadering. U heeft altijd één vast contactpersoon. En bij ons is afspraak ook écht afspraak. Gegarandeerd. 
 
Kwaliteit 
 
Wanneer u kiest voor Installatiebedrijf André Cools, dan kiest u voor kwaliteit. Van begin tot eind. Van installatie tot onderhoud. Wij werken uitsluitend met A-merken als Nefit, Remeha en Honeywell. 
 
Uitstekende service 
 
Onverwachtse problemen? Klanten kunnen altijd een beroep doen op Installatiebedrijf André Cools. Ook in de avonduren, zon- en feestdagen. Bovendien rekenen wij geen voorrijkosten in Tilburg en omstreken. Tevens bieden wij de mogelijkheid voor het afsluiten van een onderhoudscontract. Service van de zaak. 
Installatiebedrijf André Cools. Dat staat: 
 
 • meester in vakmanschap; 25 jaar ervaring 
 • persoonlijke benadering; afspraak is afspraak  
 • werken alleen met A-merken 
 • uitstekende service; altijd bereikbaar 
 • geen voorrijkosten; binnen een straal van 15 km 
 • mogelijkheid voor het afsluiten van een onderhoudscontract 
 
Installatiebedrijf André Cools verzorgt installatiewerkzaamheden voor de particuliere markt in Tilburg en omstreken. Wij staan voor vakkennis en een persoonlijke benadering. Hierdoor bent u verzekert van de beste oplossing en kunt u jarenlang onbezorgd genieten. Dat staat. 
 
Vakkennis 
 
Sinds 1985 zit André Cools in het installatievak. Specialist in aanleg en onderhoud van cv-installaties, gasinstallaties, waterinstallaties, loodwerken, zinkwerken en dakwerken. Door jarenlange ervaring is Installatiebedrijf André Cools bekend met alle fijne kneepjes van het vak. 
 
Persoonlijke benadering 
 
Een sterk punt van Installatiebedrijf André Cools is de persoonlijke benadering. U heeft altijd één vast contactpersoon. Hij kijkt samen met u naar uw persoonlijke situatie en inventariseert wat uw wensen zijn. U bent niet alleen verzekert van het beste advies, maar ook van de beste nazorg. En bij Installatiebedrijf André Cools is afspraak ook echt afspraak. Gegarandeerd. 
 
Samenwerking 
 
Installatiebedrijf André Cools beschikt over een netwerk van specialisten. Samen kunnen wij u optimaal van dienst zijn bij kleine of grote verbouwingen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem vandaag nog contact met ons op. 
 
Werkzaamheden 
 
’s Avonds genieten van een welverdiende warme douche of ontspannen in de whirlpool. Een heerlijk diner voorbereiden op het gasfornuis. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend. Maar u moet er toch niet aan denken dat er onverwachts problemen ontstaan met de gasleiding of waterleiding. Of wat als het buiten 10 graden vriest en de cv-ketel doet het niet meer? En als het dak toch niet helemaal meer bestemd blijkt te zijn tegen de Nederlandse herfstbuien? 
 
Installatiebedrijf André Cools werkt volgens de geldende normen en voorschriften. Veiligheid en kwaliteit zijn hierbij gewaarborgd. Een geruststellende gedachte. 
vervangen, reparatie en onderhoud cv ketelandre cools tilburg 
Werkzaamheden Installatiebedrijf André Cools. Dat staat voor: 
 
 • vervangen van uw cv ketel 
 • reparatie en onderhoud van uw cv ketel 
 • aanleg van badkamer en keuken 
 • vervangen van zinken goten 
 • reparatie en vervangen van bitumen en kunststof daken 
 • ook voor grote en kleine verbouwingen 
 
Service en onderhoud 
 
U kunt erop vertrouwen dat alle werkzaamheden door Installatiebedrijf André Cools correct worden uitgevoerd. Maar u bent er ook zeker van dat Installatiebedrijf André Cools de beste nazorg verleent op de installaties. Zo is de storingsdienst elke dag bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Ook op zon- en feestdagen. Als extra service rekenen wij bovendien geen voorrijkosten binnen een straal van 15 km.  
 
Onderhoudscontract cv-installaties 
 
Deskundig en planmatig onderhoud garandeert een lange levensduur van installaties. Bovendien zorgt preventief onderhoud voor een verlaging van het energieverbruik en daarmee een verlaging van de kosten. 
 
Installatiebedrijf André Cools biedt de mogelijkheid een onderhoudscontract af te sluiten voor uw cv ketel. Mocht er ondanks het preventieve onderhoud toch een storing optreden, dan is de servicemonteur snel ter plaatse en betaalt u eventuele reparaties tegen gereduceerd tarief.