Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijf Ketelaars-Vromans in
Tilburg
[Terug naar plaats Tilburg]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Tilburg en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijf Ketelaars-Vromans
Kraaivenstraat 21/24
5048AB Tilburg

tel: 013-4675677

Extra informatie

Wij zijn een installatiebedrijf met zowel particuliere als zakelijke klanten. We werken in opdracht van architecten, aannemers maar ook rechtstreeks voor particuliere opdrachtgevers. Het gehele traject kunnen we voor u verzorgen; van hak- en breekwerk tot de realisatie van uw complete, sanitaire ruimtes.   
Ook regelmatig onderhoud is erg belangrijk. Het verkleint de kans op storingen, verlengt de levensduur van installaties en zorgt ervoor dat uw apparatuur zo efficiënt en zuinig mogelijk blijft werken. Wij beschikken over een gemotiveerd team, van op dit moment 11 medewerkers. Breed opgeleid, inventief en van alles op de hoogte. 
 
J. Ketelaars-Vromans BV is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar voor onze vaste klanten. Wij kunnen snel ter plaatse zijn in geval van een storing of serviceaanvraag. Dus ook wat betreft service, beheer en onderhoud bent u bij ons aan het goede adres. 
 
Belt of e-mailt u, geheel vrijblijvend, voor een afspraak en wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.  
 
Geschiedenis in vogelvlucht 
 
De geschiedenis van Installatiebedrijf Ketelaars-Vromans voert terug tot 1905, toen koperslager Ketelaars in Tilburg zelfstandig aan de slag ging. Zijn zoon nam in 1946 de zaak over en later kwamen ook twee kleinzonen in de zaak. Eèn van hen was Jan Ketelaars, die in 1969 zijn eigen zaak oprichtte: Loodgietersbedrijf J. Ketelaars-Vromans, de voorloper van de huidige zaak. In die tijd schakelden de huishoudens in Tilburg over op aardgas en was er dus veel werk aan de winkel. Bovendien breidde Jan zijn werkzaamheden uit met keukens en cv-installaties. In 1977 groeide de zaak dan ook uit zijn jasje en verhuisde hij naar de Thomas van Aquinostraat. 
 
Van keukens naar sanitair 
 
In de jaren 80 verlegde Jan Ketelaars de aandacht van keukens naar sanitair. Ook dakwerk ging onderdeel uitmaken van het dienstenpakket. Begin 2001 droeg Jan Ketelaars de scepter over aan Renè van den Berk, die in 1996 in de VOF was gekomen. Renè zette de zaak voort onder de bekende naam Ketelaars-Vromans. Het bedrijf maakte een flinke groei door, met uitgebreidere werkzaamheden en een toename van het aantal opdrachtgevers. Om dit alles in goede banen te leiden, is Maarten van Esseveldt sinds 2007 aangesteld als bedrijfsleider. Datzelfde jaar verhuisde Ketelaars-Vromans naar een groter pand aan de Kraaivenstraat 21-24, inclusief voldoende ruimte voor onze showroom. Hier bent u van harte welkom voor vragen en advies. 
 
VCA: kwaliteit voorop 
 
Kwaliteit staat voorop bij Ketelaars-Vromans. Daarom werken we alleen met personeel dat gecertificeerd is volgens VCA*; dè norm voor werken met oog voor veiligheid, gezondheid en milieu. 
 
VCA certificaat 
 
Erkend Leerbedrijf: continu in ontwikkeling 
 
De technologische ontwikkelingen gaan snel. Als echte vakmensen zorgen we er natuurlijk voor dat onze kennis altijd up-to-date is. En we bieden onze medewerkers goede opleidingsmogelijkheden. Ook jong talent krijgt bij ons een kans. We zijn dan ook trots op het predicaat ' erkend leerbedrijf'. Hiermee laten wij zien dat we vakmanschap garanderen en stimuleren. Met als resultaat: gemotiveerde vakmensen die graag bij ons werken. Zo blijft kennis en ervaring binnen het bedrijf èn besparen we op de wervingskosten voor nieuwe werknemers. Het mes snijdt dus aan twee kanten. 
 
Ketelaars-Vromans is partner van Kenteq, hèt kenniscentrum voor technisch vakmanschap.