Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Kropman Installatietechniek Utrecht in
Utrecht
[Terug naar plaats Utrecht]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Utrecht en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Kropman Installatietechniek Utrecht
Hondiuslaan 40
3528 AB Utrecht

tel: 088 3344000

Extra informatie

Bedrijfsprofiel Kropman Installatietechniek   
Kropman Installatietechniek is opgericht in 1934 en behoort inmiddels tot de top van de Nederlandse installatiebranche. Kropman heeft ruim 800 medewerkers en een jaaromzet van meer dan 125 miljoen euro. 
 
Integrale dienstverlener, multidisciplinaire aanpak 
Kropman is een integrale dienstverlener met een multidisciplinaire aanpak. Met onze kennis van werktuigbouw, elektrotechniek en meet- en regeltechniek kunnen we opdrachtgevers compleet ontzorgen op het gebied van gebouwinstallaties. 
 
 
Drie markten, zes diensten 
 
Kropman is hoofdzakelijk actief in de utiliteit, gezondheidszorg en industrie. Voor gebouwinstallaties leveren wij diensten op het gebied van ontwerp, realisatie en beheer. Daarnaast hebben we een aparte business unit voor procesinstallaties en cleanrooms: Kropman Contamination Control. Ook hebben we een fabriek voor prefabricage, en een eigen gebouwbeheersysteem. 
 
 
Tien vestigingen, landelijke dekking 
Kropman is door heel Nederland actief. Doordat wij opereren vanuit tien regionale vestigingen, zitten wij altijd dicht bij onze klanten. Zo’n landelijk netwerk is ook erg prettig voor opdrachtgevers met meerdere vestigingen door het land. 
 
 
Meest winstgevende installateur van Nederland 
Voor de continuïteit van projecten is het belangrijk om samen te werken met een organisatie die ook financieel goed presteert, zeker in de huidige marktomstandigheden. Eind 2011 ontving Kropman voor de tweede achtereenvolgende keer de Cobouw Award voor het meest winstgevende bedrijf in de categorie Installateurs. In 2012 werd deze prijs niet uitgereikt, maar was Kropman wederom het meest winstgevend.