Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Koster Installatiebedrijven in
Veendam
[Terug naar plaats Veendam]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Veendam en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Koster Installatiebedrijven
Transportweg 86
9645KX Veendam

tel: 0598-690638

Extra informatie

Koster Installatiebedrijven is in Muntendam in 1995 opgericht door Eddie en Ans Koster. Eddie was tot dan toe werkzaam als servicemonteur, maar zijn drang naar zelfstandig ondernemerschap leidde uiteindelijk tot een eigen bedrijf. Mede dankzij zijn vakkennis, enthousiasme en service groeide zijn bedrijf al snel uit tot een team met 5 vakmensen.   
Die groei dwong het bedrijf in 2002 ertoe te verhuizen naar een nieuw pand in Veendam. Met meer ruimte voor onder andere werkvoorbereiding en opslag. 
 
Koster installatietechniek is actief in verschillende brancheorganisaties en steekt veel tijd in het vergroten van de eigen vakkennis. Medewerkers worden dan ook voortdurend bijgeschoold. Want stilstand is achteruitgang in de installatietechniek. 
 
We houden ons al vanaf onze oprichting bezig met dergelijke milieubewuste oplossingen. Daardoor hebben we veel kennis op dat gebied opgebouwd. Omdat dit ook een gezamenlijke verantwoordelijkheid is van de installatiebranche zijn we lid van de Groene Installateur. In dit samenwerkingsverband bundelen verschillende Noordelijke installatiebedrijven kennis en ervaringen uit over milieubewuste energiesystemen. Kennis waarvan u profiteert wanneer u op zoek bent naar betaalbare alternatieven voor verantwoorde energie- en watervoorzieningen. 
 
  • warmteterugwinning uit ventilatie (warmtepompen) 
  • zonnecollectoren 
  • lagetemperatuurverwarming (vloerverwarming) 
  • waterbesparing