Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Adrie Louter Installatiebedrijven in
Warmenhuizen
[Terug naar plaats Warmenhuizen]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Warmenhuizen en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Adrie Louter Installatiebedrijven
Kabelstraat 3
1749 DM Warmenhuizen

tel: 072-5093251

Extra informatie

Adrie Louter Installatiebedrijven verzorgt al meer dan 30 jaar gas- water- en elektrotechnische installaties, sanitair, dakbedekking en centrale verwarming. De laatste jaren zijn daar de duurzame installaties bijgekomen.   
De werkzaamheden varieren van kleine storingen tot het opleveren van van complete installaties in woning- en uliliteitsbouw. Met een team van 9 gespecialiseerde vakmensen staat het bedrijf garant voor een snelle en correcte oplevering waarbij de persoonlijke wensen van de klant en kwaliteit voorop staan. We zijn dan ook in het bezit van een KOMO-Instal keurmerk. Dit certificaat toont de vakbekwaamheid van het bedrijf en haar medewerker aan. Tevens zijn wij erkend Gas-, Water- en Elektrotechnische installateur. De combinatie van loodgieterswerk, verwarming en elektrawerk biedt grote voordelen. Zo heeft de klant een aanspreekpunt en is er een optimale afstemming tussen de verschillende werkzaamheden. 
 
Ons werkgebied concentreert zich voor een belangrijk deel in De Duinstreek, Bergen, Egmond en Schoorl. Ook in Alkmaar, Warmenhuizen en Petten hebben wij veel vaste relaties. 
 
Profiteer nu van het verlaagde BTW tarief op montagewerkzaamheden bij renovatie en herstel van woningen. Dit geld o.a. voor vervangen van u Cv ketel, Dak- en goot renovatie en montage zonnepanelen