Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijf L F Stam en Zn BV in
Warmenhuizen
[Terug naar plaats Warmenhuizen]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Warmenhuizen en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijf L F Stam en Zn BV
Bregweid 6
1749DJ Warmenhuizen

tel: 0226-392597

Extra informatie

Installatiebedrijf L F Stam en Zn BV is sinds de oprichting uitgegroeid van een eenmanszaak in loodgieters- en dakdekkersbedrijf tot een veelzijdige onderneming met diverse specialiteiten. Het bedrijf is onder meer gespecialiseerd in leidekken en zink,- lood- en koperwerken.   
Installatiebedrijf L F Stam en Zn BV bezit voor dit werk de vereiste certificeringen; de onderneming is lid van de Zinkmeesters en van de Nederlandse Vereniging voor Leidekkers; het zink-, lood- en koperwerk wordt onder KOMO-procescertificaat uitgevoerd, tevens is Stam VCA-gecertificeerd. 
 
De heer L. Stam begon in 1978 met zijn eigen onderneming. Binnen het familiebedrijf van zijn vader had hij de benodigde ervaring in de oude ambachtelijke technieken opgedaan en met de start van een eigen bedrijf kon hij zijn eigen bedrijfsideeën gaan realiseren. 
 
Momenteel werkt het bedrijf met 12 medewerkers en ook de beide zonen en de dochter van de heer L. Stam zijn in de onderneming actief.  
 
Het ambachtelijke, oude loodgieterswerk is een vak dat je in de praktijk moet leren. Zelf kreeg de heer Stam de kennis overgedragen van zijn vader, die hem ook alle facetten van het leidekken bijbracht. Inmiddels heeft de heer L. Stam ook zijn kennis en vaardigheden overgedragen aan zijn zonen. 
 
Wie als medewerker binnen het bedrijf eenmaal heeft kennisgemaakt met het mooie ambacht van leidekker en loodgieterinstallateur, ervaart pas goed de waarde die dit werk vertegenwoordigt.  
 
En goed uitgevoerd leistenen dak of een koperen of loden constructie is uiterst duurzaam. Het resultaat van het werk behoudt minstens tachtig jaar haar kwaliteit en is voor iedereen zichtbaar. Dat maakt dit vak tot een mooi en uniek beroep.

Specialiteit
  • Dakbedekking  
  • Koperwerken  
  • Zinkwerken  
  • Leiwerken 
  • Loodwerken