Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Timman Installatiebedrijven in
Westzaan
[Terug naar plaats Westzaan]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Westzaan en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Timman Installatiebedrijven
IJsvogelstraat 9
1551GL Westzaan

tel: 06-47403825

Extra informatie

WELKOM BIJ TIMMAN INSTALLATIETECHNIEK   
Het bedrijf voor uw installatie oplossingen en loodgieter werkzaamheden, ontstaan vanuit een passie voor installatiewerk. Professioneel, vakkundig en kwalitatief uitgevoerd met veel oog voor detail. Altijd gericht op het beste resultaat, moderne technieken, nieuwe ideeën en een klantgerichte service. 
 
Door onze ruime kennis en ervaring in het installatievak bieden wij een zeer breed pakket aan installatie diensten en bent u verzekerd van een goede en betrouwbare dienstverlening. Zo kunt u bij ons terecht voor uw complete CV installatie, de renovatie van uw badkamer en het installeren van (design) radiatoren. Maar ook voor uw gas- en waterleidinginstallaties, diverse ventilatiesystemen en zonne-energie installaties bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag bij de keuze uit het grote scala aan producten en merken uit de huidige markt. Timman Installatiebedrijven gebruikt daarbij uitsluitend merken die bekend staan om hun vertrouwde kwaliteit, waardoor u profiteert van duurzaamheid en een goede garantie. 
 
Neemt u gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Met veel plezier helpen wij u verder en overleggen met u de vele mogelijkheden. 
Heeft u een spoedklus? Geen probleem, bel ons en wij helpen u altijd zo snel mogelijk. 
 
Timman Installatiebedrijven werkt onder andere in de regio's Zaanstad, Amsterdam en Amstelveen. 
 
Over het bedrijf 
 
Timman Installatiebedrijven is een eenmansbedrijf dat onder meer is gespecialiseerd in CV installaties, sanitair, gas- en waterleidinginstallaties, ventilatie systemen en zonne-energie. Met ruim 10 jaar ervaring in het installatievak, bent u verzekerd van een professionele, efficiënte en kwalitatief hoogwaardige service. Door de kleinschaligheid van het bedrijf zijn wij in staat u een persoonlijke service te bieden en heeft u slechts één enkel aanspreekpunt gedurende het gehele project. Dit wordt door klanten als zeer prettig ervaren. Daarnaast kan Timman Installatiebedrijven een beroep doen op diverse andere gespecialiseerde bedrijven op het gebied van bijvoorbeeld elektrotechniek, timmer-, tegel- en stukadoorwerken. Hierdoor kunt u rekenen op een vakkundige en efficiënte uitvoering van uw opdracht en een totaalpakket aan diensten. Allemaal tegen een marktconform tarief. 
 
Mijn missie is het realiseren van uniek installatiewerk en het creëren van mogelijkheden en oplossingen waar u zelf niet eerder aan had gedacht.  
Kwaliteit, vertrouwen en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Timman Installatiebedrijven laat de klant te allen tijde achter met een 
naar verwachting afgerond project en een tevreden gevoel! 
 
Neemt u contact met ons op voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte. Wij staan u graag te woord en helpen u graag zo snel mogelijk bij al uw installatie en loodgieterswerkzaamheden. Timman Installatiebedrijven werkt onder meer in de regio's Zaanstad, Amsterdam en Amstelveen. 
 
 
"Timman Installatiebedrijven staat voor kwaliteit, 
vakmanschap, professionaliteit, klantvriendelijkheid 
en vertrouwen. En dat ziet u terug in het resultaat!" 
 
DIENSTEN 
 
Bij ons kunt u terecht voor een zeer breed scala aan installatie oplossingen. Van het vervangen van uw CV ketel tot het renoveren van uw badkamer.  
Timman Installatiebedrijven maakt uitsluitend gebruik van duurzaam materiaal en merken van hoogwaardige kwaliteit, zodat u verzekerd bent van goede producten en garanties. 
 
Geen huis en geen klant is hetzelfde. Elk huis heeft zijn eigen afmeting en indeling en elke klant heeft zo zijn eigen wensen. Vanuit dat oogpunt bekijken wij altijd eerst de locatie, om zo aan de juiste comfort eisen van de woning en de persoonlijke wensen van de klant te kunnen voldoen en hier het juiste advies in te kunnen geven. Natuurlijk geheel vrijblijvend! 
 
Neemt u contact met ons op voor het maken van een offerte. Samen met u komen wij graag tot het gewenste resultaat, binnen het gestelde budget. 
U kunt ook een offerte aanvragen via het contactformulier op de website. 
 
Ook voor de kleinere loodgieterswerkzaamheden, zoals lekkages en de vervanging van uw kraan kunt u bij ons terecht. Of bijvoorbeeld het verleggen van leidingen of afvoer en het installeren van uw vaatwasser en overige keukenapparatuur. Neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak, wij helpen u graag zo snel mogelijk. 
 
Timman Installatiebedrijven is er voor al uw installatie en loodgieterswerkzaamheden, onder meer in de regio's Zaanstad, Amsterdam en Amstelveen. 
 
Voor een impressie van door ons uitgevoerde projecten, verwijzen wij u graag naar het portfolio. Hier ziet u hoe andere klanten u voorgingen en kozen voor de vertrouwde service van Timman Installatiebedrijven.